Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ελεονώρα Ζουγανέλη: 'Διάλεξα να είμαι όπου νιώθω καλά'

Ελεονώρα Ζουγανέλη: 'Διάλεξα να είμαι όπου νιώθω καλά'


Η γνωστή τραγουδίστρια αναγνωρίζει πως οι συνθήκες είναι δύσκολες στην Ελλάδα και οι δουλειές, μέρα με τη μέρα, δυσκολότερες. Ειδικά στον τομέα της, όπου όλα είναι πιο αβέβαια από ποτέ. Παρ' όλ' αυτά, εκείνη μένει αμετακίνητη στις θέσεις της και στο δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει.
Μιλώντας στο "Πρωινό ΑΝΤ1", η Ελεονώρα παραδέχτηκε πως η εποχή που επέλεξε για να κάνει καριέρα είναι πολύ δύσκολη και οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες στο επάγγελμα της. Θεωρεί πως είναι δύσκολο να προσανατολιστεί ένας καλλιτέχνης, δεδομένων των δυσκολιών, αλλά η ίδια δεν επιδιώκει το εύκολο κέρδος, γι' αυτό και παραμένει στο είδος του τραγουδιού με το οποίο νιώθει καλά.

Είναι πολύ δύσκολο να βγάλει ένας τραγουδιστής τα προς το ζην τόσο εύκολα, ειδικά στις μέρες μας που οι πλείστοι εργάζονται μόνο δύο φορές τη βδομάδα. Η ίδια, όμως, έχει τη δυνατότητα να ζει από το τραγούδι, αφού δεν έφτασε τις εποχές δόξας των τραγουδιστών με τις πολύ ψηλές αμοιβές. Έτσι, δεν ξέρει τι θα πει να μειώνεις κατά πολύ τις απολαβές σου, άρα, δεν επηρεάζεται όσο άλλοι.

Στη ζωής της, όπως και στη δουλειά της, έχει μάθει να λέει και "όχι", όταν θεωρεί πως πρέπει. Σ' αυτό τη βοήθησε ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος της δίδαξε πως πρέπει να επιλέγει και να κρατάει μόνο όσα αξίζουν.

Αναγνώστες

 

το μπανερ μας