Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σαμπάνης: 'Τα πληρώνω όλα εγώ'

Σαμπάνης: 'Τα πληρώνω όλα εγώ'


Γιώργος Σαμπάνης και Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και το τελευταίο διάστημα συγκατοικούν στο σπίτι του τραγουδιστή. Ο καλλιτέχνης μίλησε για τη σχέση του με την ηθοποιό, καθώς και για τις γυναίκες που τον σημάδεψαν.
Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Made in Star" και αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Πατρίτσια. Όπως είπε, η πρόταση για συγκατοίκηση έγινε από τον ίδιο στην καλή του και γι' αυτό λειτουργεί κάπως παλιομοδίτικα, αφού δε δέχεται να πληρώσει εκείνη οποιοδήποτε λογαριασμό. Τα επωμίζεται όλα ο ίδιος.

Όσον αφορά τις σκηνές στις οποίες ο Γιώργος ανταλλάζει φιλιά με μοντέλο στο νέο του video clip, αλλά και γενικότερα, λέει πως είναι μέρος της δουλειάς του και πως η Πατρίτσια δεν πρέπει να ζηλεύει ή να αντιδρά. Άλλωστε είναι κι εκείνη ηθοποιός και μπορεί να συμβεί και σ' εκείνη το ίδιο.

Οι γυναίκες στη ζωή του έχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Η μητέρα του, η αδερφή του, μια φίλη ή κάποια σύντροφος. Από όλες έχει πάρει κάτι, αλλά περισσότερο από τη μητέρα του. Εκείνη ήταν που τον έσπρωξε στο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και στη συνέχεια με τη μουσική.




Αναγνώστες

 

το μπανερ μας